Palveluja hyvinvointisi tueksi

Psykoterapia on tavoitteellista terveydenhuoltoa, jolla hoidetaan psyykkisiä oireita. Tarjoamme psykoterapiapalveluja perheiden hyvinvoinnin tueksi, yksilöllisen tuen tarpeisiin sekä parisuhteen haasteiden avuksi.

Terapiapalvelut ovat usein pitkäkestoisia prosesseja, joiden tavoitteena on tukea psyykkistä kasvua ja kehitystä sekä lisätä asiakkaan valmiuksia itse ratkaista ongelmiaan. Asiakkaalla on mahdollisuus tulla psykoterapiaan yksityisesti, sairaanhoitopiirin tai Kelan lähetteellä. Tutustu kuntoutuspsykoterapian hakuohjeisiin Kelan sivuilla.

Terapiapalveluihimme kuuluu

Hinnasto (kaikki terapiapalvelut)

  • 45 min / 75 €
  • 60 min / 100 €
  • 90 min / 150 €

Terapeuttimme

Esa Avellan

Perhe -ja pariterapeutti ET
PERHEPALVELUVASTAAVA
Koulutus ja erityisosaaminen
Peruskoulutukseltaan psykiatrinen sairaanhoitaja. Lisäksi mm. psykoedukatiivisen perheohjauksen ohjaajakoulutus ja erityistason perhe- ja pariterapiakoulutus. Työkokemusta lasten ja nuorten psykiatrisesta hoitotyöstä ja lastensuojelutyöstä -90 luvun alusta alkaen.

esa@sstp.fi
puh. 0503312869

Juhani Koivu

Psykoterapeutti YET
TERAPIAVASTAAVA JA VALVOTUT TAPAAMISET
Koulutus ja erityisosaaminen
Kokemusta psykiatrisesta- ja lastensuojelutyöstä vuodesta -97 alkaen. Koulutus Psykiatrinen sairaanhoitaja AMK ja Psykotetapeutti YET.

juhani@sstp.fi
puh. 0440552774

Aini Nybergh

Perheterapeutti VET
PERHETYÖ, TUKIHENKILÖTOIMINTA, VALVOTUT TAPAAMISET, PERHETERAPIA
Koulutus ja erityisosaaminen
Työskennellyt kymmeniä vuosia lasten, nuorten ja päihteidenkäyttäjien kanssa sekä heidän perheiden. Erikoisalana moniongelmaiset perheet. Perheterapeutti (VET), TF-CBT-terapeutti (traumafokusoitu kognitiivisbehavioraalinen terapia) ja NET-terapeutti (narratiivinen altistusterapia).

Katja Juuti

Sairaanhoitaja AMK, Psykoterapeutti, Työnohjaaja
PERHETYÖ, PERHETERAPIA, TYÖNOHJAUS
Koulutus ja erityisosaaminen
Perhepsykoterapeutti ET, integratiivinen yksilöpsykoterapeutti (al.2020). Voimavarakeskeinen työnohjaaja ja prosessikonsultti, lastensuojelun erikoistumiskoulutus ja vakauttavan perhepsykoterapian lisäkoulutus (trauma).

Susanna Syrjälä

Perheterapeutti ET, Psykoterapeutti, Työnohjaaja
PERHETYÖ, PERHETERAPIA, TYÖNOHJAUS
Koulutus ja erityisosaaminen
Peruskoulutukseltaan terveydenhoitaja ja mielenterveystyöhön suuntautunut sairaanhoitaja. Työkokemusta lastenpsykiatrialta, lastensuojelusta, väestövastuuneuvolatyöstä ja kriisityöstä. Traumakoulutuksina Vakauttava perheterapia, Traumafokusoitu kognitiivinen käyttäytymisterapia (Tf-KKT -terapeutti), Narratiivinen altistusterapia ja Kriisityön erikoistumisopinnot. Neuropsykiatrinen valmentaja. EMDR-terapeutti.

Kari Saarinen

Filosofian maisteri, mielenterveyshoitaja
TUKIHENKILÖTOIMINTA
Koulutus ja erityisosaaminen
Vahva osaaminen nuorten musiikkiterapiasta. Työkokemusta alalta on jo 80-luvulta lähtien. Pitkä kokemus antaa hyvän pohjan työskentelyyn eri teorioita ja menetelmiä yhdistellen.

Hanna Sirkiä

Psykoterapeutti, Perheterapeutti ET, Työnohjaaja
PERHETYÖ, PERHETERAPIA, TYÖNOHJAUS
Koulutus ja erityisosaaminen
EMDR-terapeutti sekä sairaanhoitaja. Pitkä työkokemus nuorisopsykiatrialta sekä kehitysvammahuollosta. Työkokemusta myös lastenpsykiatrialta sekä lastensuojelusta vuodesta 2017. Lisäkoulutukset: DKT- taitovalmennus, Altistus ahdistukselle- koulutus, Narratiivisen altistusterapian (Narrative Exposure Therapy, NET) menetelmäkoulutus.